Gespecialiseerd in het speciale. Maar ook het ‘gewone’ vindt u bij ons. Niet alleen uit Culemborg en de regio, maar uit alle delen van Nederland weten de liefhebbers ons te vinden. Of het nu gaat om dat ene speciale biertje, die zeldzame whisky of een goed wijn(spijs) advies, al vele jaren weten de liefhebbers ons te vinden. En dat alles voor een eerlijke prijs!

Drankenspecialist van Rooij

Logo vanRooijDe mooiste wijnen voor elk budget

Keuze uit ruim 300 verschillende wijnen

Wij zijn gespecialiseerd in wijnen tussen de € 5,00 en € 15,00. Maar bent u op zoek naar exclusievere wijn, dan hebben wij hierin een ruime keuze. Naast de klassieke wijnlanden vindt u bij ons ook vele andere wijnlanden zoals onder andere Luxemburg en Hongarije.

 

Het grootste assortiment wereldbieren uit de regio

350 verschillende bieren uit de hele wereld

De lekkerste wereldbieren uit België, Duitsland, Nederland en de héle wereld vind je in onze biercorner. Ook de onbekende en bijzondere bieren. Met onze seizoensbieren wisselt ons assortiment met grote regelmaat. Wilt u bier die wij niet in ons assortiment hebben? Dan bestellen wij die toch gewoon.

 

Meer dan 500 soorten whisky (whiskey)

Van € 13,00 t/m € 1.500,00

In onze whiskyafdeling vindt u het grootste whisky-assortiment van Midden Nederland. Naast de bekende merken bij ons veel aandacht voor speciale bottelingen en onafhankelijke bottelaars. Maar ook mooie whisky’s uit minder bekende whisky-landen als bijvoorbeeld; India, Taiwan, Tsjechië, Duitsland, Frankrijk én Nederland. En mocht die ene fles er niet tussen staan? Dan vinden wij die gewoon voor u.

 

Ander gedistilleerd

Het beste van alles

Voor een mooie gin, port, cognac, jenever en alle andere gedistilleerde dranken kunt u prima bij ons terecht. Wij hebben voor u hiervan de mooiste soorten bij elkaar gebracht en u kunt altijd rekenen op een vakkundig advies.

 

Cadeautje nodig?

Biergeschenken

Wij hebben altijd een ruime keuze uit biergeschenken. En staat er niets voor u bij? Geen probleem, dan maken wij dit voor u.

Wijngeschenken

Wijngeschenken maken wij altijd zelf. Zoekt u een geschenk voor uzelf of uw bedrijf? Alles is mogelijk!

Whisky en andere gedistilleerde geschenken

Maar ook van/met andere producten maken we voor u een cadeau, waar u mee kunt aankomen.

Geschenken worden in Culemborg en omgeving (indien nodig) gratis bezorgd.

 

Relatiegeschenken

Al jaren leveren wij in de wijde omgeving van Culemborg relatiegeschenken in alle soorten en alle prijsklassen.

Tip

Wat dacht u van een gepersonaliseerd etiket op bijvoorbeeld een wijn- of whiskyfles. De naam van uw relatie, daar waar normaal het merk staat en dit dan samen met uw logo.

 

Het grootste assortiment in de regio!

U vindt bij ons altijd de citroenjenever, citroenbrandewijn, champagne, bessenjenever, vieux, jonge jenever, oude jenever, berenburg (beerenburg), bitters, brandewijn, cognac, brandy, wodka, gin, rum, grappa, tequila, eau-de-vie, port, sherry, aperitief, bier, whisky (whiskey) of wijn die u zoekt.

 

 

Contactgegevens

  • Drankenspecialist van Rooij
  • T: 0345-514374
  • Chopinplein 7
  • Culemborg
  • KvK: 11011255
  • BTW: NL805819976B01
  • Volg ons op facebook

NIX18
© 2015 - 2023 Drankenspecialist René van Rooij - Designed by PeterSwebsites